Om oss

Go Pakistan er et online reisebyrå som tilbyr rimelige flybilletter til Pakistan.  Vi har over 20 års erfaring i reiselivsbransjen og har i tillegg til flybilletter også mulighet til å booke hotell, transfer og sightseeing i Pakistan. Dette siden vi også er lokalisert i Lahore med et avdelingskontor.

Vi har avtale med alle flyselskap og som gjør at du kan booke flybilletter med det selskapet du selv ønsker å reise med. Fordelen hos gopakistan.no er at du kan søke på alle flyselskapene samtidig. Med andre ord kan du ved ett tastetrykk søke opp alle ledige flyseter hos alle de store flyselskapene.

Hos oss kan du søke og reservere flybilletter med, Turkish Airline, PIA, Qatar, Emirates og Etihad.

AirTicket Gruppen

  • AirTicket har tilbudt diverse reisetjenester, som assistanse med flybilletter, hotellrom og sightseeing,

    til norske reisebyråer siden 2003. (AirTicket As jobber kun med reisebyråer.)

  • REISEbazaar er en turoperatør som spesialiserer seg på opplevelsesreiser til land og områder hovedsakelig utenfor Europa. Det kan være alt fra dykkerferie, familieturer, kulturreiser, bryllupsreiser, fotturer, sykkelturer, ekspedisjoner og opplevelser av dyreliv.

  • Vi i Dykkerbazaar plukker fra øverste hylle når vi setter opp våre fellesreiser og gruppeturer. Vi velger de ypperste destinasjonene og de beste lokale operatørene, slik at du bare kan nyte verdens beste dykkeopplevelser uten å måtte bekymre deg over transfers.

  • Med Ready2go kan du enkelt og trygt kjøpe din drømmereise på nett. Teamet bak Ready2Go har lang erfaring innen reiseliv og vi stiller høye krav til våre produkter og tjenester.

  • American Holidays er spesialister på reiser til USA. Enten du ser etter en weekend i New York, en familieferie i Florida eller ønsker å kjøreRoute66 eller Highway 1 i California, har vi et tilbud til deg.

  • AirTicket Lahore er en aktiv, dynamisk og dyktig gruppe med reiseeksperter som leverer tjenester av ypperste kvalitet til destinasjoner rundt om i verden. Vi gjør reising enkelt og komfortabelt for våre kunder.